18 Ağustos 2015 Salı 12:19
Üniversite öğrencilerine Çanakkale gezisi

Birlik Vakfı Malatya Şubesince üniversite öğrencileri için Çanakkale, İstanbul ve Bursa'ya gezi düzenlendiği bildirildi.

Vakfın Malatya Şubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Birlik Vakfı Malatya Şubesi, mayıs ayında üniversite öğrencilerine yönelik "Güzel Şiir Okuma ve Birlik" konulu kompozisyon yarışması açtı. Bu yarışmada dereceye giren ve vakfın Genç Birlik üyelerinden yıl içinde yapılan faaliyetlerde başarı gösteren 30 öğrenci, Gençlik ve Spor Bakanlığınca da desteklenen Tarih Şahit Birlikten Kuvvet Doğar Projesi kapsamında İstanbul, Çanakkale ve Bursa'ya geziye gönderildi.

Proje Koordinatörü ve Ar-Ge Komisyonu Başkanı İhsan İzciler, 5 gün sürecek ve 19 Ağustos'ta sona erecek "vatan evlatlarının aslanlaştığı yerin adı" Çanakkale gezisiyle gençlere tarih bilincini aşılamayı ve milli ve manevi değerleri fark etmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirterek, "Bu gezimiz, tarihte birlik ve beraberlik sayesinde bu ülkenin neler yapabildiğini gençlere göstermek, tarih bilincini ve şuurunu arttırarak gençlerimizin milli değerlere ve geleceklerine sahip çıkmalarını sağlamak açısından önemli bir çalışma" ifadesini kullandı.

İzciler, program kapsamında Çanakkale'nin yanında İstanbul ve Bursa'nın tarihi ve doğal güzelliklerinin de görülmüş olacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 18.08.2015 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.