11 Şubat 2016 Perşembe 13:03
Vali Kamçı, Doğanyol'u Ziyaret Etti

 Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Doğanyol ilçesini ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, kentin, kış şartlarının en çok hissedildiği ilçelerinden biri olan Doğanyol'da temaslarda bulunan Kamçı, Kaymakam İsmail Toprak, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından yeni Kaymakamlık hizmet binası önünde karşılandı.

Karşılamada kendisine çiçek takdim eden ilkokul üçüncü sınıf öğrencisine teşekkür eden Kamçı, öğrencinin okulu ve dersleri hakkında bilgi aldıktan sonra öğrenciye hediye verdi.
Yeni hizmet binasını gezerek incelemelerde bulunan Vali Kamçı,Kaymakam Toprak'tan bilgi aldıktan sonra muhtarlar ve diğer yetkilerle görüştü.
Ardından Gökçe Mahallesi'ne geçen Kamçı, sohbet ettiği vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mahalle okulunda görevli öğretmenlerin lojman sorunlarını dile getirmeleri üzerine konu hakkında bilgi alan Vali Kamçı, bu konudaki çalışmaların hızlandırılması için gerekli talimatları verdi.
Vatandaşlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Vali Kamçı'ya teşekkür etti.

Son Güncelleme: 11.02.2016 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.