16 Mart 2016 Çarşamba 13:13
Vali Kamçı, Öğrencilere Spor Malzemesi Dağıttı

 Malatya Valisi Süleyman Kamçı, öğrencilere spor malzemesi dağıttı.

Yeşilyurt ilçesindeki Recai Kutan Ortaokulunda düzenlenen programa katılan Kamçı, Yeşilyurt Kültür ve Sanat Yurdu Projesi kapsamında okuldaki toplantı salonunun açılışını yaptı.

Kamçı, ayrıca salonun açılışı dolayısıyla öğrencilere spor malzemeleri dağıttı.

Açılışta konuşan Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında "Engelsiz Aktiviteler" ile "Yeşilyurt Kültür ve Sanat Yurdu" adlı iki proje yürüttüklerini söyledi.

Engelsiz Aktiviteler Projesi kapsamında çeşitli kurslar açtıklarını anlatan Babahanoğlu, proje kapsamında çocuklar için çeşitli illere geziler de tertipleyeceklerini kaydetti.

Babahanoğlu, Yeşilyurt Kültür ve Sanat Yurdu Projesi çerçevesinde de 5 yazarın kitaplarının öğrencilerce okunması sağladıklarını ve yazarlarla okurları buluşturduklarını dile getirerek, sinema gösterimleri yapıldığını ve Hazreti Peygamber'i anlatan 3 bin kitap dağıttıklarını sözlerine ekledi.

Programda, bir öğrenci keman dinletisi sundu.

Son Güncelleme: 16.03.2016 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.