24 Nisan 2016 Pazar 18:28
Vali Kamçı, Şehiter İçin Okutulan Mevlitlere Katıldı

 Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki trafik kazasında şehit olan Mardin Terörle Mücadele Şube Müdürü Gaffari Güneş ve Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Dinç için okutulan mevlitlere katıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Kamçı önce şehit Gaffari Güneş için okutulan mevlid öncesi şehidin eşi ve babasıyla bir süre görüştü.

Mevlide, Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İlçe Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, ilçede görevli polisler, askeri personelle vatandaşlar katıldı.

Vali Kamçı daha sonra Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Dinç için okutulan mevlide katıldı.

Mevlide, 2. Ordu Komutanlığı İdari Kurmay Başkanı Tuğgeneral Mustafa Serdar Sevgili, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz ve çok sayıda askeri personel ile vatandaşlar katıldı.

Mevlitte, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edildi.

Vali Kamçı, Şehiter İçin Okutulan Mevlitlere Katıldı

Vali Kamçı, Şehiter İçin Okutulan Mevlitlere Katıldı

Son Güncelleme: 24.04.2016 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.