21 Mayıs 2015 Perşembe 16:23
Vali Kamçı, TEB KOBİ Akademisi açılış toplantısına katıldı

Malatya Valisi Süleyman Kamçı'nın, Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Akademisi tarafından düzenlenen eğitim programının açılışına katıldığı bildirildi.  

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamçı, açılışta yaptığı konuşmada, neredeyse dünyanın bütün ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de KOBİ'lerin, istihdam hacmi, üretim değeri, ülkenin gelişmesine olan katkıları ve mülkiyetin tabana yayılmasına imkan sağlaması nedeniyle serbest rekabete dayalı piyasa ekonomisinin ve sosyal bakımdan toplumsal istikrarın temel unsuru olduklarını belirtti. 

Son yıllarda sosyo ekonomik anlamda meydana gelen değişiklikler ve sanayi toplumundan bilgi toplumuna geçişle birlikte, ulusal ekonomi politikalarının gittikçe birbirine yaklaşmakta olduğunu ifade eden Kamçı, dünyada para, sermaye ve mal hareketlerinin sınır tanımadıklarını kaydetti.

Kamçı, "Küresel piyasa ekonomisinin temeli olan rekabetin yerleşmesi ve devamlılığı KOBİ'lerin varlığına bağlıdır. Bu vesileyle, TEB KOBİ Akademi tarafından uygulanan eğitim programı ile KOBİ’lerin daha da önem kazanacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantıya, TEB KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı  Turgut Boz da katıldı. 
 

Son Güncelleme: 21.05.2015 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.