18 Şubat 2016 Perşembe 13:48
Vali Kamçı Yazıhan'da Temaslarda Bulundu

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Yazıhan ilçesinde temaslarda bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçeye gelişinde Kaymakam Bedirhan İmamoğlu ve Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ile daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Kamçı, kaymakamlıkta İmamoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethulla Taylan'dan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) ve üniversite yerleştirme sınavındaki başarıları hakkında bilgi aldı.

Yazıhan ilk ve ortaokulunu ziyaret eden Kamçı, burada TEOG'da başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle istişarelerde bulunan Vali Kamçı, yarıyılda yapılacak TEOG sınavında başarı elde edecek öğrencileri çeşitli illere geziye göndereceklerini belirtti.

Kamçı, öğretmenlere de başarı belgesi verdi.

Okulun ardından Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Kamçı, Başkan Öztürk'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kamçı, ilçeyi ziyaret eden İlbank Elazığ Bölge Müdürü Ali Tekataş ile de bir süre görüştü.

İlçe merkezindeki bir çay ocağında vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Kamçı, Yazıhanlıların sorun ve taleplerini dinledi. Kamçı, Boztepe Recai Kutan Barajı'nın sulama sistemi inşaatında çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, sulamaya dair sıkıntıların çözüleceğini kaydetti. Baraj sayesinde 120 bin 600 dekar arazinin suya kavuşacağını anımsatan Kamçı, ayrıca ilçede yapılacak Malatya Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi'nin de örnek bir proje olacağını aktardı.

Vatandaşlar, ilgisi ve ziyareti için Kamçı'ya teşekkür etti.

Son Güncelleme: 19.02.2016 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.