29 Mart 2016 Salı 17:28
Vali Kamçı'dan Ziyaretler

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, göreve yeni atanan Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Nalçacı ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. Malatya Bölge Müdürü Ali Doğan'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Kamçı, Nalçacı'yı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Nalçacı da Vali Kamçı'ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Vali Kamçı'ya brifing veren Nalçacı, "Görevimizi layığı ile devletin, milletin menfaatine olacak şekilde yerine getireceğiz, desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Kamçı, daha sonra geçirdiği kalp krizi neticesinde hayatını kaybeden Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş. Malatya Bölge Müdürü Bünyamin Kadak'ın yerine atanan Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Ali Doğan'ı ziyaret etti.

Doğan, müdürlüğün çalışmaları hakkında Vali Kamçı'ya bilgi vererek, bu yıl yine kayısının hava şartlarından etkilendiğini, kentteki kayısı üreticilerinin don riskine yönelik sigorta yaptırma sürelerinin dolduğunu ancak doluya karşı bu sürenin halen devam ettiğini belirtti.

Poliçe sayısının bu yıl kentte yüzde 25, Türkiye genelinde yüzde 15 seviyesinde olduğunu aktaran Doğan, geçtiğimiz yıllarda Malatya'da yüzde 10-15 olan poliçe miktarının bu yıl arttığını kaydetti.

Vali Kamçı da poliçe sayısının artmasının ve yüzde 50 seviyelerine çıkmasının hem kayısı üreticilerinin zararlarının karşılanmasında hem de daha az prim ödemelerinde etkili olacağını belirterek, kayısı üreticilerini bu konuda daha duyarlı olmaya davet etti.

Son Güncelleme: 29.03.2016 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.