13 Temmuz 2016 Çarşamba 15:58
Vali Toprak'tan Mtso Başkanı Erkoç'a Ziyaret

- Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya Valisi Toprak, önlerindeki dönemlerde yapacakları çalışmaların alt yapısını hızlı bir şekilde yapmak için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

"Bir ilde kalkınmadan, ileri gitmeden, ekonomik ve sosyal kalkınmayı sağlamadan bahsediliyorsa onun mutlaka lokomotif bir takım kuruluşları vardır" diyen Vali Toprak, "Malatya Ticaret ve Sanayi Odamız da şüphesiz bu anlamda önemli bir fonksiyonu yerine getiriyor. Bir taraftan ekonomik kalkınmayı, istihdamı, gelir artışını, milli gelire katkıyı insanlarımızı mutlu ve mesut etmeyi sağlarken diğer taraftan da şüphesiz ki bir meslek örgütü olmanın gerekliliğiyle diğer alanlardaki sorumluluğunu da devam ettiriyor. Bu anlamda Malatya Ticaret ve Sanayi Odamızın da önemli bir katkı koyduğunu bu süreç içerisinde de izlemiş oldum." diye konuştu.

Toprak, Malatya'nın önemli bir kent olduğunu kaydederek, "Malatyalı kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Huzur ve güvenin sağlanmış olduğu bir ortamda şüphesiz ki yatırımcılarımız da her bir sermaye birikimiyle kendi yararlı buldukları yatırımları gerçekleştiriyor." dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkoç ise, Malatya'nın sanayileşen, ticaret alt yapısını geliştiren bir kent olduğunu söyledi.

Malatya huzurlu ve istikrarlı bir kent olduğunu belirten Erkoç, "Huzurun, istikrarın olduğu yerde ticarette büyür. Bu noktada Malatya şanslı kentlerimizden, illerimizden biri. Önü açık bir kentimiz. İnşallah Malatya'nın daha ileri noktalara gelmesi için el birliğiyle hareket edeceğiz. Sizlerden de destek alacağız. Hep beraber Malatya'nın büyümesini, sanayileşmesini sağlamış olacağız." diye konuştu.

Son Güncelleme: 13.07.2016 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.