18 Mart 2016 Cuma 21:13
Voleybol Gençler A Grubu Müsabakaları Sona Erdi

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce 13 ilden ekiplerin katılımıyla düzenlenen Okul Sporları Voleybol Gençler A Grubu müsabakaları Malatya'da sona erdi.

Yeşiltepe ve Tecde spor salonlarındaki karşılaşmalara, Mardin, Muş, Batman, Hatay, Bingöl, Şırnak, Siirt, Bitlis, Adana, Diyarbakır, Adıyaman, Hakkari ve Elazığ takımları katıldı.

Müsabakalar sonunda, bayanlarda Adana'dan Sarıcam Spor Lisesi, Elazığ'dan Kovancılar Çok Programlı Anadolu Lisesi, Adıyaman'dan Spor Lisesi, erkeklerde Hatay'dan Antakya Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Siirt'ten Şehit Zafer Kılıç Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Adıyaman'dan Spor Lisesi takımları 24-27 Nisan tarihlerinde Gaziantep'te yapılacak yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Aslan, centilmence geçen müsabakalar sonunda başarılı olarak gruptan çıkan okul takımlarının yönetici ve sporcularına başarı diledi.

Son Güncelleme: 19.03.2016 09:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.