29 Kasım 2015 Pazar 13:40
Yeni Malatyaspor, Altınordu'da puan almak istiyor

Ravcı, Şanlıurfaspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarından aldıkları galibiyetle puan tablosunda alt sıralardan kurtulma şansı yakaladıklarını, bunun da takımda olumlu bir hava oluşturduğunu bildirdi.

Ligde oynadıkları her müsabakanın kendileri için önem taşıdığına vurgu yapan Ravcı, "Ligde bütün takımlar birbirini yenebilecek güçte. Zor bir lig oluyor. Her maç üstüne koyarak ilerliyoruz. Haftalar ilerledikçe daha iyi bir Yeni Malatyaspor ortaya çıkacaktır" diye konuştu.

Ali Ravcı, yarın deplasmanda Altınordu ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Altınordu iyi bir takım. Ligin önemli takımlarından biri. Kolay bir müsabaka olmayacak. Biz de iyi bir ekibiz. İyi mücadele ediyoruz. Son haftalardaki yükselen bir grafiğimiz var. Zorlu Altınordu deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek, son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ligin ilk yarısında alacakları puanlarla alt sıralardan kurtulmak istediklerini kaydeden Ravcı, "Son haftalarda aldığımız iyi sonuçlarla üst sıralara doğru çıkmaya başladık. Ligin ilk yarısını bitirebileceğimiz en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Her maç bizim için önemli, alacağımız her puan bizim için altın değerinde. Bu yüzden Altınordu deplasmanından da puanla dönmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

 

Son Güncelleme: 29.11.2015 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.