13 Ağustos 2016 Cumartesi 13:39
Yeni Malatyaspor Çalışmalara Hız Verdi

 

 TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sadık, Bolu'da iki etap halinde gerçekleştirdikleri kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Oynadıkları hazırlık maçlarında kendilerini görme imkanı bulduklarını anlatan Sadık, "Başarılı bir kamp dönemi geçirdik. Sezona iyi bir başlangıç yaparak, takımı hak ettiği yere getirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sadık Çiftpınar, zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini ve oynayacakları her maça ciddi şekilde hazırlanarak, ligi en iyi yerde tamamlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

 

- Osman: "Sezona iyi başlamak zorundayız"

 

Yeni Malatyasporlu futbolculardan Osman Fırat ise Bolu'da verimli bir kamp dönemini geride bıraktıklarını belirterek, yeni sezonun camiaya ve tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

Takıma yeni katılan arkadaşlarının uyum sürecini çabuk atlattığını aktaran Osman, sözlerine şöyle devam etti:

"Malatya'da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sezonun ilk maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacağız. Bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Yeni sezona iyi başlamak zorundayız, bunu da başaracak güçteyiz. Oldukça iyi bir kadromuz var. İnşallah hedeflerimize hep beraber ulaşacağız."

Osman Fırat, ligde zorlu takımların bulunduğunu dile getirerek, "Bizim iskelet kadromuz bozulmadı ve iyi takviyeler yapıldı. Bu sezon yarışın içerisinde olacağız. Bu takım elinden gelenin en iyisini yapacak." değerlendirmesinde bulundu.

Son Güncelleme: 13.08.2016 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.