21 Ekim 2015 Çarşamba 20:54
Yeni Malatyaspor, Denizlispor maçına hazır

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, sahasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör İrfan Buz, güvensiz bir ortamda takımı devraldıklarını belirtti.

Ligin 8. haftasını önemli bir galibiyetle tamamladıklarını dile getiren Buz, "Mağlubiyetlerin üst üste geldiği bir takımın başına geçen hafta geldik. Kendine güvenmeyen bir takım oluşmuştu. Güvensiz bir ortam oluşmuştu. Bu her yerden hissedilebiliyordu. Çalışmalarımız içinde ilk önce motivasyonumuzu düzeltmemiz gerekiyordu. Biz de geldiğimizden bu yana bu konuya önem veriyoruz. Ben geldiğim günden bu yana söylediklerimin lafta kalmasını istemiyorum. Bir an önce çalışmalarımızı hayata geçirmek istiyoruz" diye konuştu. 

Geçen hafta Giresunspor deplasmanından 3 puan çıkardıkları için mutlu olduklarını ifade eden Buz, takımın motivasyonunun arttığını söyledi. 

Takımdaki kırılgan yapının değiştirilmesi gerektiğini belirten Buz, "Takımı istediğim yere getirebilirsem, seyircilerimiz ve camiamız da maçlardan zevk alacaktır. Bana biraz zaman gerekecek. Taraftarlarımız bizi o süreçte desteklesinler. O pozitif enerjiyi taraftarlarımız da bize sunsun" ifadelerini kullandı.

İlk olarak takımın ligdeki durumunu düzeltmeyi hedeflediğini anlatan Buz, şunları kaydetti:

"Denizlispor gibi takımlarla mücadele edecek olan ekibin ilk önce ciddi olması gerekiyor. Bizim de o ciddiyeti yakalamamız gerekiyor. O maç öyle kolay olacak bir maç değil. İdmanlarda bütün ciddiyetimizle çalışıyoruz. Umarım hafta sonu taraftarlarımıza seyir gücü yüksek bir maç izletiriz. Bu zorlu maçta da hedefimiz 3 puan olacaktır. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu maça davet ediyorum. Bizleri yalnız bırakmasınlar."  

Son Güncelleme: 21.10.2015 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.