30 Mart 2015 Pazartesi 12:06
Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı Öncü:

MALATYA (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı Nusret Öncü, Pendikspor maçında ev sahibi olarak üzerilerine düşenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Öncü, yaptığı yazılı açıklamada, 5 Nisan'da Malatya İnönü Stadyumu'nda Pendikspor ile yapacakları maç öncesinde sosyal medyada paylaşılan şiddet içerikli yazı, açıklama ve bu gibi bilgilerin dikkate alınmaması gerektiğini belirtti.

Malatyalının ve Yeni Malatyaspor’un her zaman misafirlerini karşılamak, ağırlamak anlamında bir ekol olduğunun bilinmesi gerektiğini kaydeden Öncü, "Bizler Malatyalı ve Yeni Malatyapsor’lular olarak ilimize gelen misafirlerimizi her zaman baş tacı etmişizdir. Ev sahibi olarak üzerimize düşenin en iyisini elbette yapacağız. Ligin iki güzide takımı arasında oynanacak karşılaşma futbolun kardeşlik, dostluk ve bütünleyici unsurlarını bir arada toplamalı" ifadelerini kullandı.

Öncü, Malatya'ya gelen bütün takımlara gösterdikleri misafirperverliği Pendikspor’a da göstereceklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 30.03.2015 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.