31 Ocak 2016 Pazar 13:23
Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek Açıklaması

Gevrek lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla Alanya'da kamp yaptıklarını belirtti.

Alanya kampının takıma yeni katılan futbolcularla mevcut oyuncuların uyumunu kolaylaştıracağını dile getiren Gevrek, "Lige verilen arayı en verimli şekilde değerlendiriyoruz. Önümüzdeki hafta deplasmanda Multigroup Alanyaspor ile karşılaşacağız. Her maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Multigroup Alanyaspor maçından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaptıklarını kaydeden Gevrek, bunun ilerleyen haftalarda düzeleceğini belirterek, son iki haftada alınan sonuçlara göre takımlarını değerlendirmenin yanlış olacağını söyledi.

Gevrek, takıma yeni katılan futbolcuların uyum problemini en kısa sürede aşacağına inandığını bildirerek, "Taraftarlarımızın sabırlı olmasını istiyorum. Önümüzde daha 15 maç var. Lige bakıldığında en iyi transferleri gerçekleştiren takımlardan birisiyiz. Zamanla daha iyi olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Son Güncelleme: 31.01.2016 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.