18 Mayıs 2015 Pazartesi 17:44
Yeni Malatyaspor, kupasına kavuşacak

MALATYA  - Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten, takımlarının PTT 1. Lig'e çıkmasıyla ilgili yarın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in katılımıyla tören düzenleneceğini bildirdi.

Pilten, düzenlediği basın toplantısında, yarın düzenleyecekleri törenle şampiyonluk kupalarını alacaklarını söyledi.

Kupa töreni sonrası düzenleyecekleri çeşitli etkinliklerle şampiyonluğu kutlayacaklarını ifade eden Pilten, "Yeni Malatyaspor camiası, şehir ve taraftarlar olarak şampiyonluk kupasını hep beraber kaldıracağız. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in katılımıyla kupamızı alacağız. Yönetim ve teknik heyet tam kadro statta olacak. Futbolcuların büyük bir bölümünün katılacağı programa, tüm Malatyalıları davet ediyoruz" dedi.

- Feyyaz Uçar'ın durumu

Basın mensuplarının transfere yönelik sorularını da cevaplayan Pilten, gündemlerindeki ilk konunun mali ve ardından olağanüstü kongre olduğunu, kongrenin ardından transfer çalışmalarına başlanacağını kaydetti. 

Teknik direktör Feyyaz Uçar'la yolların ayrıldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Pilten, "Feyyaz Hocamızla ne yolları ayırdık ne de yeni bir sözleşme yaptık. Şu anda her şey durağan vaziyette devam ediyor. Yönetim kurulu oluştuktan sonra bu konuyla ilgili net bir karar verilecek" diye konuştu.

TFF'den gelen iki heyetin mevcut ve yeni yapılan statta incelemelerde bulunduğunu anlatan Pilten, şöyle devam etti:

" Birinci heyet e-bilet uygulamasıyla, ikinci heyet ise güvenlikle alakalı inceleme yaptı. Yeni stadın şantiye şefi de bu toplantıda yer aldı ve 2016 Ağustos ayından önce stadın bitirilemeyeceği yönünde bir ifade kullandı. Tabi mevcut İnönü Stadı'na 4-4,5 milyon TL'lik yatırım yapılacak. Bu sistem daha sonra sökülerek, yeni stada götürülecek. En azından heyetin belirleyeceği kriterlere uygun imalatların yapılmasını şantiye şefinden istedik. Heyet bize raporu sundu, biz de yeni stadı yapan firmaya bunu ilettik."

Yeni Malatyaspor, kupasına kavuşacak

Yeni Malatyaspor, kupasına kavuşacak

Son Güncelleme: 18.05.2015 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.