02 Mayıs 2015 Cumartesi 21:28
Yeni Malatyaspor şampiyonluğa inanıyor

MALATYA  - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, yarın yapacakları maçta Keçiörengücü'nü yenerek şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

Gevrek ve Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı Nusret Öncü, Darende ilçesinde bulunan Somuncu Baba Külliyesi'ni ziyaret etti.

Gevrek, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde yarın sahalarında Keçiörengücü'ne karşı çok önemli bir maça çıkacaklarını belirtti.

Cezalı oldukları için bu maçta taraftardan yoksun olacaklarını dile getiren Gevrek, "Taraftarlarımız takımımızı yalnız bırakmayıp stadın etrafında her zaman olduğu gibi güçlü destekte bulunacak. Biz inanıyoruz ki dışarıda da olsalar yürekleri bizimle beraber olacak. İnşallah, yarın takımımız 90 dakikanın sonunda galip gelecek ve ligdeki başarılı sezonumuzu şampiyonlukla taçlandırmış olacağız. Ben inanıyorum yarın o şampiyonluk gelecek" diye konuştu.

Şampiyonluk için Malatya'da çok büyük hazırlık yapıldığını kaydeden Gevrek, "Taraftarlarımız sabırsızlıkla maçı bekliyor. Maç sonrasında da miting alanında kutlamamız olacak. Şampiyon olduğumuz dakika tüm Malatya'yı ve taraftarlarımızı oraya bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Yeni Malatyaspor şampiyonluğa inanıyor

Yeni Malatyaspor şampiyonluğa inanıyor

Son Güncelleme: 02.05.2015 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.