12 Kasım 2015 Perşembe 17:42
Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı Erciyesspor Maçı Açıklamsaı

 

Ravcı, TFF Antrenman Sahası'ndaki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Şanlıurfaspor deplasmanında alınan 2-0'lık galibiyetin takıma ve camiaya moral olduğunu ifade etti.

 Deplasmanda alınan 3 puanın büyük önem taşıdığını aktaran Ravcı, başarılarını sürdürmek istediklerini kaydetti.

Ligin 12. haftasında sahalarında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Ravcı, "Hazırlıklarımızı sürüyor. Kayseri Erciyesspor maçını da kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçtan da galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Ravcı, taraftarın her zaman takımın yanında yer aldığını ve desteklediğini belirterek, "Kayseri Erciyesspor maçında da taraftar desteğine ihtiyacımız var. Onlar bizim itici gücümüz. Taraftarların içerisine giren bazı art niyetli insanlar var. Deplasmanda takım daha rahat oynuyor. Sahamızda maalesef bazı sıkıntılar oluyor. Futbolcular üzerinde baskı oluşuyor. Bunu en aza indirgemek için taraftarlarımızın daha dikkatli olmalarını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ravcı, takımda kadro dışı bırakılan Vedat Budak, Yakup Alkan, Koray Şanlı ve Musa Sinan Yılmazer ile ilgili kararın bir iki gün içerisinde verileceğini de belirtti.

 

- "İhtiyacımız olan bir galibiyet aldık"

Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu İskender Alın ise geçen hafta deplasmanda 2-0 kazandıkları Şanlıurfaspor maçıda çok iyi mücedele ettiklerini anımsatarak, takımdaki tüm futbolcu arkadaşlarının sahada her geçen gün daha iyi performans sergilediğini söyledi.

Böyle devam ettikleri sürece daha başarılı olacaklarını anlatan İskender, "Şanlıurfaspor deplasmanında  ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık. İnşallah güzel bir seri yakalarız ve daha güzel günler bizi bekler" dedi.

İskender, gol attıkça üzerindeki baskıyı attığını vurgulayarak, bu anlamda elinden geleni yapmaya çalıştığını ancak takımın galip gelmesinin her şeyden önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 12.11.2015 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.