18 Ağustos 2015 Salı 13:52
Yeni Malatyaspor'da hedef 44 bin Passolig kartı satışı

MALATYA - PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, hedeflerinin 44 bin Passolig kartı satışı yapmak olduğunu söyledi. 

Malatya İnönü Stadı önünde bulunan gişelerden kulüp yöneticileriyle Passolig kartı alan Gevrek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şu ana kadar 3 bin 500 kart satışı yapıldığını ve hedeflerinin 44 bin olduğunu kaydetti.

Passolig yetkilileriyle görüştüklerini ve özellikle Malatyalıların yoğun olarak yaşadığı İstanbul'un Esenler ilçesinde satış yapmak istediklerini anlatan Adil Gevrek, taraftarlara seslenerek, "Türkiye'nin ve dünyanın her yanındaki taraftarlarımızın takımlarına sahip çıkma adına Passolig almasını istiyoruz. Çünkü hem takıma destek olacaklar hem de biz hedeflediğimiz 44 bin rakamına ulaşacağız" dedi.

 

- Transfer çalışmaları

Transfer çalışmalarına da değinen Gevrek, 2 veya 3 transfer daha yapmak istediklerini söyledi. 

Nokta transferler yapma adına çok çalıştıklarını vurgulayan Adil Gevrek, "Bu saatten sonra yapacağımız transferin nokta transfer olması adına çalışmalarımız devam ediyor. Hem teknik heyetle hem hocamızla istişare ederek, inşallah 2 veya 3 transfer daha yapacağız. Bu transferlerimizle takımızın daha da güçleneceğine inanıyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.08.2015 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.