01 Nisan 2015 Çarşamba 14:21
Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, sporcuları kabul etti

MALATYA  - Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya U-17 Futbol Ligi A Grubunu 43 puanla lider tamamlayarak şampiyon olan ve 3-5 Nisan tarihlerinde Gaziantep'te düzenlenecek Türkiye U-17 Grup Şampiyonası'na katılacak Yeşilyurt U-17 Futbol Takımı oyuncuları ve kulüp yöneticilerini makamında ağırladı. 

Polat, ziyarette yaptığı konuşmada, Yeşilyurtspor U-17 Takımı'nın şampiyonluğundan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Takımı tebrik eden Polat, “Sezon başından beri sahada yüreğiyle oynayan ve giydiği formanın hakkını sonuna kadar verip mücadele ettiği grubu zirvede tamamlayarak şampiyonluk kupasının sahibi olan U-17 Takımımızı kutluyoruz. Oynadığı 16 maçın 14’ünü galibiyetle tamamlayan genç takımımız gurur duyulacak sonuçların altına imza attılar ve bize şampiyonluk sevinci yaşattı. Elde edilen bu başarıda emeği olan Kulüp yönetimi, teknik kadro ve futbolcuları kutlarım” dedi.

Gaziantep’teki Türkiye Futbol Grup Şampiyonası'ndan şampiyon dönülmesi halinde sporculara çeşitli ödüller verileceğini belirten Polat, "İlçemizi önce bölgemizde daha sonra ülkemizde örnek bir ilçe konuma getirmek için sosyal, kültürel ve spor alanlarında büyük hedefler belirlemeliyiz. Gelişmek ve büyümek için önceliklerimiz arasında  sportif alt yapı ve tesisleşmeyi kurup kalıcı başarılar için zemin oluşturmak, gençlerimizin kaliteli ve sağlıklı alanlarda spor yapmalarını sağlamaktır" ifadelerini kullandı.

Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu da verdiği destek dolayısıyla Başkan Polat’a teşekkür etti.

Altyapıya önem vererek yeni yetenekler ortaya çıkarmayı hedeflediklerini belireten Sucu, "Bu yolda en büyük desteği  Başkan Hacı Uğur Polat vermektedir. Kendisi gençlerin spor, sosyal ve kültürel alanlarda yetişmesine büyük önem vermektedir. U-17 Liginde şampiyonluğa ulaşan genç takımımız güzel bir sezonun ardından hak ettiği kupanın sahibi oldu. Başkanımıza şampiyonluk kupasını hediye etmek hepimizi mutlu etmiştir” dedi.

Ziyarette Sucu,  Başkan Polat’a  şampiyonluk kupasıyla 44 numaralı kulüp formasını hediye etti.

Son Güncelleme: 01.04.2015 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.