02 Temmuz 2015 Perşembe 10:29
Yeşilyurt Belediye Meclisi toplandı

MALATYA - Yeşilyurt Belediye Meclisi, Karakaya Baraj Gölü Kültür ve Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgesi Alt Yapı Hizmetleri Birliğine üye seçimi yaptı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Başkanvekili Ramazan Yakıcı'nın başkanlığında Yeşilyurt Belediyesi hizmet binasında toplanan Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündem maddelerini görüşerek karara bağladı.

Karakaya Baraj Gölü Kültür ve Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgesi Alt Yapı Hizmetleri Birliğine asıl ve yedek üye seçimi yapıldı. Birliğe AK Parti'li Meclis üyeleri Nurettin Karaaslan ve Ramazan Çetin asıl üye olarak seçildi.

Yağmur suyu drenaj kanalları yapılması ve işletilmesine ilişkin ortak hizmet protokolü hakkında Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün verdiği teklif, oy çokluğuyla kabul edildi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi toplandı

Yeşilyurt Belediye Meclisi toplandı

Son Güncelleme: 02.07.2015 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.