08 Nisan 2015 Çarşamba 20:33
Yeşilyurt Belediyesi, birinci yılını kutladı

MALATYA  - Yeşilyurt Belediyesi, birinci yılını kutladı

Yeşilyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeşilyurt Belediye hizmet binası önünde düzenlenen bir yıllık değerlendirme toplantısında konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, belediyenin bir yıl içinde önemli mesafe aldığını ve bu süreyi dolu dolu geçirdiğini belirtti.

Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt belediyeleri olarak, başlatılan hizmet kervanının birer parçası olduklarını ifade eden Çakır, "Yeşilyurt Belediyesinin hizmeti götüren ana unsur olan iş makinelerini tamamlamış olması, bahar ayıyla hizmet atağını yeniden başlatmış olmak önemlidir. Belediyelerimizin 365 gün, 7 gün 24 saat sahada, sürekli mücadele ediyor" ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da temel ilkelerinin "millete hizmet" olduğunu ifade etti.

Hizmet için gece, gündüz demeden çalışacaklarını vurgulayan Polat, "Biz milletimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Millete hizmet çerçevesinde bütün arkadaşlarımızın başımızın üstünde yeri var. Allah'a şükür bugün Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurtlu kardeşlerimizin, hemşehrilerimizin bir yıl hizmetinde olduğumuz gibi inşallah bundan sonra da aynı tempoyla hizmete devam edeceğiz" diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da yaşanan tabloyla gurur duyduğunu ve gıpta etmemenin mümkün olmadığını vurguladı. 

Konuşmaların ardından, Yeşilyurt ilçe Müftüsü Mehmet Çınar'ın dualarıyla kurban kesimini gerçekleştirildi.  

Son Güncelleme: 08.04.2015 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.