15 Mayıs 2016 Pazar 10:28
Yeşilyurt'ta Polis Denetimi

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından denetim yapıldı.

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce gece geç saatlerde vatandaşların sürekli şikayet konusu yaptığı iki ayrı bölgede denetimler gerçekleştirildi.

Aşağıbağlar Mahallesinde Horata Deresinin kenarında alkol alanlara yönelik denetim yapan ekipler, açık alanda alkol alanların kimlik kontrollerini ile araç ve üst araması yaptı.

Daha sonra Tecde Mahallesi’ndeki Kayısı Araştırma Enstitüsü’nün arka tarafındaki bölgede alkol alanlara yönelik denetim yapıldı.

Bölgelerin giriş ve çıkışlarının da tutulduğu denetimlerde 133 kişi kimlik kontrolünden geçirildi, 48 araçta ise arama gerçekleştirildi. Üzerlerinde taşınması yasak bıçak ve sopa gibi eşya çıkan şahıslara yönelik Kabahatler Kanunu kapsamında idari para cezası uygulandı.

Yeşilyurt'ta Polis Denetimi

Yeşilyurt'ta Polis Denetimi

Son Güncelleme: 17.05.2016 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.