01 Ocak 2016 Cuma 21:11
Yılın İlk Bebeğine Elif Asel Adı Verildi

 Malatya'da yeni yılın ilk bebeği "Elif Asel" oldu.

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ünitesinde Çiğdem Kargin, normal doğumla 3 kilo 100 gram ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Çocuğunu sağlıklı şekilde dünyaya getirdiği için mutlu olduğunu ifade eden Kargin, bebeğine "Elif Asel" ismini verdiklerini söyledi.

Kargin, Elif Asel'in ilk çocukları olduğunu belirterek, "İlk çocuğum bugün dünyaya geldi. Çok mutluyum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Herkesin inşallah bir bebeği olur. Kim istiyorsa Rabbim ona versin" diye konuştu.

Baba Ahmet Kargin ise iki yıllık evli olduklarını dile getirerek, "Yeni yılın bereketine inşallah birlikte gireceğiz. Kızımızla birlikte bir ömür böyle mutlu bir şekilde yaşayacağız" dedi.

2016 yılından beklentilerini de dile getiren Kargin, "2016'da vatanımız için, ülkemiz için kazasız, belasız, savaşsız bir yıl diliyorum" ifadesini kullandı. 

Yılın İlk Bebeğine Elif Asel Adı Verildi

Yılın İlk Bebeğine Elif Asel Adı Verildi

Yılın İlk Bebeğine Elif Asel Adı Verildi

Son Güncelleme: 01.01.2016 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.