26 Mart 2015 Perşembe 15:25
YURTKUR, sinema günleri düzenleyecek

MALATYA (AA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Malatya Bölge Müdürlüğü, Çanakkale Zaferinin 100. yılı dolayısıyla öğrenciler için sinema günleri düzenleyecek.

Malatya Bölge Müdür Vekili Halil Karaman, makamında düzenlediği basın toplantısında, yurtlarında barınan öğrencilerin tarih bilincini geliştirmek, milli ve manevi değerlere bakışında farkındalık oluşturmak, yüreklerine vatan sevgisini yerleştirmek amacıyla Çanakkale Zaferinin 100. yılı ekinlikleri kapsamında YURTKUR Sinema Günleri düzenleneceğini bildirdi. 

Karaman, bu etkinlik çerçevesinde müdürlüklerine bağlı merkez yurtlarında barınan öğrencilerine 27 Mart Cuma günü, "Son Mektup" isimli sinema filmini 18.30 seansında Yeşil Sinema'da izlettireceklerini söyledi.

 

 

yurtkur,-sinema-gunleri-duzenleyecek.jpgyurtkur,-sinema-gunleri-duzenleyecek-001.jpg 

Son Güncelleme: 26.03.2015 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.