29 Ocak 2018 Pazartesi 14:24
Malatya İdmanyurdu Kulübü’nde bayrak değişimi

Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligi takımlarından Malatya İdmanyurdu takımının el değiştirmesiyle ilgili bir açıklama yapan kulübün mevcut başkanı Bahri Dönmez, “Malatya İdmanyurdu Kulübü satılmadı, sadece bir bayrak değişimi yaşandı. Bu efsane kulübümüz yeni bir ekiple inşallah daha büyük başarılara imza atacaktır” dedi.

Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna da yansıyan, kulübün Amerika’da yaşayan bir iş adamı tarafından satın alındığı yönündeki haberlerle ilgili konuşan Dönmez, kulübün satılmadığını sadece bir bayrak değişimi yaşandığını ifade etti.

“Kulübümüzün kapanmaması için her türlü gayreti gösterdik ve bugünlere getirdik”

Malatya’nın en eski futbol kulüplerinden biri olma özelliği taşıyan Malatya İdmanyurdu’nun kapanmaması için 5 yıldır büyük bir çaba gösterdiğini belirten Bahri Dönmez, “Malatya İdmanyurdu Kulübü Malatya’nın en eski kulüplerinden biridir. Biz burada 5 yıldır bu efsane kulübümüzün kapanmaması için her türlü gayreti gösterdik ve bugünlere getirdik. Geçtiğimiz günlerde bazı arkadaşlarımız kulübün daha iyi yerlere gelmesi adına bazı düşüncelerinin olduğunu söyleyince bizde kendimizi bu düşünceye katkı vermek zorunda hissettik” dedi.

Dönmez, Malatya’ya bir profesyonel kulüp daha kazandırmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini de belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Malatyamız futbol anlamında önemli bir şehirdir. Yeni Malatyasporumuzun Süper Lig’deki yeri ve değeri elbette ki tartışılmaz. Ancak neden bir profesyonel kulübümüz daha olmasın. Malatyalı gençlerin formasını giydiği, tesisi ve yapısıyla örnek teşkil eden bir futbol kulübümüz neden olmasın. Bu anlamda Malatya İdmanyurdu Kulübü’nün bu misyonu yerine getireceğine yürekten inanıyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.