18 Mayıs 2016 Çarşamba 17:28
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı

 Muş Valisi Seddar Yavuz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yavuz, mesajında, 19 Mayıs 1919'un bir milletin vatan sevgisiyle top yekün harekete geçtiği, işgalin ardından hiç vakit kaybetmeyerek vatan toprağında bir gün bile esir kalmadan yeni bir devlete giden yolda atılan adım olduğunu ifade etti.

Geleceğin teminatı gençlerin bağımsızlığın kıymetini bilerek ecdadın bu büyük mücadelesinden ders almalarını gerektiğini aktaran Yavuz, "Gençlerin ay yıldızlı, al bayrağın ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ilelebet yaşatılacağının sorumluluk ve bilincinde olması gerekmektedir. Barış ve huzur ortamının tesis edildiği günümüzde milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak çok çalışmanızı, milletimizin gurur duyacağı başarılara imza atarak Türkiye Cumhuriyeti'ni her alanda başarıyla temsil etmenizi arzu ediyoruz. 19 Mayıs 1919'da başlatılan bağımsızlık mücadelesinin sonunda milletiyle birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kuran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadele kahramanlarını, aziz şehit ve gazileri rahmet ve şükranla anıyor, bu vesileyle siz değerli vatandaşlarıma selam ve sevgilerimi sunuyorum." açıklamasında bulundu.


 

Son Güncelleme: 19.05.2016 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.