08 Mart 2016 Salı 17:08
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

 Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla belediyede çalışan kadın personellerle bir araya geldi.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen programda konuşan Asya, kadınların toplum üzerindeki önemine değindi.

Başkan, "Bu günler, inancımızın ve medeniyetimizin kadına verdiği değeri kavrayamayanların geçmişlerini sorgulamaları için birer fırsattır. Kültürümüzde kadın yaşamdır. Dolayısıyla geçmişimize baktığımızda kadının ne kadar ehemmiyetli olduğunu anlıyoruz. Ne olursa olsun, kadın hayatın her aşamasında destek olan bir güçtür. Kadınlar, bizim topraklarımızda hem toplumun hem de ailenin temelidir. Bir anne, eş ve evlat olarak kadın, toplumu dönüştüren ve istikamet verendir" diye konuştu.

Hizmet-İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır ve yönetim kurulu üyeleri de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, belediyedeki kadınların gününü kutladı.

Ardından Başkan Asya, kadın personellere hediye verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Son Güncelleme: 08.03.2016 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.