17 Şubat 2016 Çarşamba 17:43
Afad, Tekstilcilere Afet Eğitimi Verdi

 Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü, afet eğitimi talebinde bulunan tekstil çalışanlarına yangın söndürme ve afet eğitimi verdi.

Tekstil firmasına iki gün afet eğitimi verdiklerini söyleyen AFAD İl Müdür Vekili Ramazan Aktaş, valilik talimatıyla resmi kurumlarda ve istek üzerine özel şirketlerde eğitim verdiklerini söyledi.

Aktaş, "Valiliğimizin talimatları doğrultusunda ilimizdeki kurumlar, okullar ve afet eğitimi talebinde bulunan sivil toplum kuruluşlarına zaman zaman programlar hazırlayarak afet eğitimleri vermeye devam ediyoruz. Bugün de Sungu Beldemizde tekstil firmasının talebi üzerine 20 saatlik bir eğitim planlamayı düşündük. İki gündür burada eğitimlerimize devam ediyoruz. Deprem, çeşitli afetler ve yangın eğitimleri konusunda bilgilendirmeler yapıyoruz" diye konuştu.

Arama Kurtarma Teknisyeni Bilal Tüfek tarafından verilen yangın söndürme ve afet eğitimlerine, tekstil firması çalışanları katıldı.

Afad, Tekstilcilere Afet Eğitimi Verdi

Afad, Tekstilcilere Afet Eğitimi Verdi

Afad, Tekstilcilere Afet Eğitimi Verdi

Son Güncelleme: 18.02.2016 11:00
Anahtar Kelimeler:
MuşAFADAfet Eğitimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.