15 Mayıs 2015 Cuma 19:32
Ahilik Haftası

MUŞ - Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Muş'ta oluşturulan komitede "yılın ahisi" olarak seçilen Orhan Özmen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Demirtürkoğlu ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Maşallah Kılıç ile Vali Vekili Ercan Öter'i makamında ziyaret etti.

Öter, yılın ahisi seçilen 68 yaşındaki Özmen'i tebrik ederek, "Ahiliğin temelinde iyi insan olmak ve işini iyi yapmak yatıyor. Esnaf, yaşadığı şehrin vitrinidir. İyi insan olmak ve işini iyi yapmak, bizim düsturumuz olmalıdır.  Ne işle uğraşırsak uğraşalım, özünde kardeşlik anlamına gelen ahilik kültürü ile hareket etmemiz gerektiği kanaatindeyim" dedi.

Mesleğini en iyi şekilde yapmaya ve örnek bir insan olmaya çalıştığını belirten Özmen ise kendisini "yılın ahisi" seçenlere teşekkür etti.

Vali Vekili Öter, yılın ahisi Özmen'e kaftan giydirerek, Ahilik Beratı verdi.

Ahilik Haftası

Son Güncelleme: 15.05.2015 19:33
Anahtar Kelimeler:
Ahilik Haftası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.