26 Ağustos 2015 Çarşamba 18:14
Ahmed-i Hani Parkı'nda çalışmalar sürüyor

MUŞ  - Muş Belediyesince, bir süre önce yapımına başlanılan Ahmed-i Hani Parkı'nda çalışmalar devam ediyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, parkın en geç 1,5 ay sonra halkın hizmetinde olacağını belirtti. 

 İnsanların aileleriyle sakin ve huzurlu vakit geçirebilmeleri için alternatif alanlar yapmayı amaçladıklarını ifade eden Asya, şöyle konuştu:

"Ahmed-i Hani Parkı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Burası bölgenin en modern parkı olacak. Belediyeye ait 20 bin metrekarelik yeri, yeşil alan olarak değerlendirmek istedik. Mimarlarımızın çalışmalarıyla burada bir park oluşturmaya başladık. Parka mutasavvıf İslam alimi ve Kürt edebiyatçısı olarak bilinen Ahmed-i Hani'nin ismini verdik. Parkta restoran, süs havuzu, anfi tiyatro ve kamelya yer alacak. Parkta gençlerimizin ve çocuklarımızın istifade edebilmesi için halı saha, voleybol ve basketbol sahası da inşa etmeyi planlıyoruz. Yeşil alan çalışmalarımız sadece bunlarla sınırlı kalmayacak."

Son Güncelleme: 26.08.2015 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.