09 Nisan 2015 Perşembe 17:48
AK Parti heyetinden Rektör Polat'a ziyaret

MUŞ - AK Partili belediye başkanları ve meclis üyeleri, Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat'ı ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

 Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen, belde belediye başkanları ve AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Rektör Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat'ı ziyaret etti. 

MŞÜ Rektörü Polat'a yeni görevinde başarılar dileyen Asya, "Rektörümüzün Muş'a ve Muş Alparslan Üniversitesine faydalı işler yapacağına inancımız tamdır. Bu kapsamda Fethi Ahmet Polat hocamızın rektörlük makamına atanması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. AK Partili belediye başkanları olarak her zaman kendisine destek vermeye hazırız. Kendisine ve ekibine bundan sonra ki çalışmalarda başarılar diliyorum" diye konuştu. 

MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muş için güzel çalışmalar yapmaya gayret gösterecekleri belirtti. 

Son Güncelleme: 09.04.2015 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.