24 Nisan 2015 Cuma 22:48
AK Parti Milletvekili Işık'ın veda mesajı

MUŞ - AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, veda mesaj yayımladı.

Işık, mesajında, 24. Dönem AK Parti Muş Milletvekili olarak hizmet etmenin ve partinin kurucusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yol arkadaşı olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Muş'a hizmet etme yolunda dolu dolu 4 yılı geçirdiklerini aktaran Işık, mesajında şunları kaydetti:

"Vekaletinize layık olmaya ve emanetinize sahip çıkmaya gayret ettim. Bu sürede gücümün yettiği kadar sizlere kapımı ve gönlümü hep açık tuttum. Muş'a hizmet etmek için koşturduk ve gayret gösterdik. Bilinmelidir ki son 4 yılda Muş tarihinin en büyük hizmetleriyle tanıştı. Eğitim, sağlık, sosyal hizmetler, ulaşım, tarım, emniyet, kültür, doğalgaz, gençlik ve spor, üniversite ve kentsel dönüşüm gibi hayatın her alanında hizmetlerin en büyüğünün ve en iyisinin ilimize gelmesinde öncülük ettik. Önümüzdeki süreçte hak, hukuk, adalet ve barışın egemen olması, yeni Türkiye'nin inşası ve partimizin başarısı için çalışmaya devam ederek, partimizin hizmetinde olacağım. Bu çerçevede Muş'ta 2011 genel seçimlerinde elde edilen yüzde 43 oy oranını yüzde 50'lere taşıyarak partimizin çıtasını yükseltmeye çalışmalıyız."

Çıkar, beklenti, konjonktürel durum, ikbal hesapları, akrabalık ilişkilerinden dolayı başka siyasi alanlarda ve partilerde görev alanlardan, bunlara katkı sağlayanlardan, açık ve gizli destek verenlerden ve AK Parti aleyhine oy devşirenlerden olmadıklarını, olmayacaklarını belirten Işık, inançları, düşünceleri ve ilkeleri gereği, yeryüzündeki mazlumların umudu ve milletin partisi olan AK Partinin başarısı için mücadele edeceklerini aktardı.

Işık, "Milletvekilliğim süresince destek veren herkese teşekkür ediyorum. Yaptığımız hata ve eksikliklerden dolayı, bilerek veya bilmeyerek kırdığımız tüm hemşehrilerimden haklarını helal etmelerini istiyorum" dedi.

Son Güncelleme: 24.04.2015 22:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.