30 Mart 2015 Pazartesi 11:27
AK Parti Muş İl Başkanı Ergün:

MUŞ (AA) - AK Parti Muş İl Başkanı Namık Ergün, geçen yıl 30 Mart'ta yerel seçimde farklı partilerden belediye başkanlığına seçilen 5 belde belediye başkanın AK Parti'ye geçeceğini söyledi.

Muş Öğretmenevi'nde basın toplantısı düzenleyen Ergün, belediye başkanlarının AK Parti'ye geçmek için, partilerinden istifa ettiğini belirtti.

Partiye geçmeleri konusunda merkeze bağlı Kızılağaç, Yaygın, Yeşilova ile Hasköy ilçesinin Düzkışla ve Bulanık ilçesine bağlı Yoncalı belde belediye başkanlarıyla mutabakat sağladıklarını söyleyen Ergün, şöyle konuştu:

"Bu belde belediye başkanları partilerinden istifa ederek, AK Parti'ye geçmek istiyor. Kısa sürede tüm işlemler yapılarak, seçim öncesinde partimize geçiş işlemlerini tamamlamayı hedefliyoruz. Muş'ta olumlu siyasi bir ortam oluşturacağız. Bu güzel havayı devam ettirmeye çalışacağız. Partimize 65 aday adayı başvurdu. Teşkilat olarak herkese aynı mesafedeyiz. Muş'ta birlik ve beraberliğimizi her zaman sağlayacağız."

 

 

ak-parti-mus-il-baskani-ergun.jpgak-parti-mus-il-baskani-ergun-001.jpg

Son Güncelleme: 30.03.2015 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.