02 Haziran 2015 Salı 15:32
AK Parti Muş İl Başkanlığı, müşahit eğitimci toplantılarını başlattı.

AK Parti Muş İl Başkanlığı, müşahit eğitimci toplantılarını başlattı.

Genel seçimde sandıklarda AK Parti adına görev alacak sandık görevlileri, müşahit, bina ve kat sorumlusu olarak görev yapacak 300 kişi için eğitim semineri düzenlendi. 

Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, sandık başlarında görev yapanların seçimin gerçek kahramanı olacağını vurguladı.

Seçimde sandıkta görev alanlara çok önemli görevin düştüğünü kaydeden Ergün, şöyle konuştu:

"Unutmayınız seçimler sandıklarda kazanılır veya kaybedilir. Sandıklar seçimin namusudur. Bu namusu koruma görevi sizlere verildi. Dolayısıyla sizler çok önemli bir görevi üstlendiniz. Lütfen bunun çok ama çok önemseyiniz. Bunun için kurallara dikkat etmelisiniz. Seçimlerde sorumluluğunuzu bileceksiniz. Bina, salon ve kat sorumluları olarak birbirimizi iyi tanımalısınız. Birbirinize hızla ulaşabilmek için birbirinizin telefonlarını almalısınız. Oy kullanmaya gelenleri güler yüzle ve tatlı dille karşılamalısınız. Yaşlı, hasta yada bedensel engellilere yardım etmeyi bir insani görev bileceksiniz."

Ardından Muş Barosu Avukatlarından Zekai Akpolat, katılımcılara yapmaları gerekenler hakkında bilgi verdi. 

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Son Güncelleme: 04.09.2016 18:06
Anahtar Kelimeler:
GenelSeçime Doğru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.