16 Temmuz 2015 Perşembe 14:25
AK Partililer iftarda bir araya geldi

MUŞ - AK Parti Muş İl Teşkilatı, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti İl Teşkilatı tarafından kentteki bir restoranda verilen iftar yemeğine yoğun bir katılım sağlandı. 

Yemekten önce konuşan AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, koalisyon görüşmelerini hatırlatarak, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun üç parti yöneticileriyle ilk tur görüşmelerini tamamladığını söyledi.

İkinci tur görüşmelerinde ülke, millet ve memleket için hayırlı bir koalisyon kurulmasını temenni eden Ergün, şöyle konuştu:

"Çünkü ülkemizin bir an bile geçireceği boş zamanı yoktur. Hızlı bir şekilde hükümetin oluşmasının ülkemizin selameti için iyi olacağını düşünüyorum. Sizin de takip ettiğiniz gibi diğer partiler kaçak güreşiyorlar. Dolayısıyla bir diğer ihtimal daha var o da erken seçim. Şayet böyle bir durum olursa bizler teşkilat olarak, hazırlıksız yakalanmamak için başta teşkilatımızın ana kademesi olmak üzere, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, milletvekilimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve AK Parti ailesi olarak buna hazırlıklı olmamız gerekir. Bunun için de halkın içerisinde olmalıyız. Sorumluluk üstlenmiş olanların bu bilinçle hareket etmesi gerekmektedir. Şayet ihmal eden, yorulan ya da üstlendiği görevi yerine getiremeyecek durumda olanlar olursa, onu dikkate alacağız. Tüm eksiklikleri gidererek seçim olacakmış gibi hazırlıklı olmak zorundayız."

Yemeğe AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, belde belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile partililer katıldı.

AK Partililer iftarda bir araya geldi

AK Partililer iftarda bir araya geldi

Son Güncelleme: 16.07.2015 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.