12 Mart 2016 Cumartesi 16:23
Akil Gençler Muş Platformu Üyeleri, Basınla Buluştu

Akil Gençler Muş Platformu üyeleri, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Faaliyetleri hakkında gazetecilere açıklama yapan, Akil Gençler Muş Platformu Başkanı Adnan Demir, akil gençlerin barış ve kardeşlik çığlığı olmak amacıyla bir araya geldiğini söyledi.

Demir, "Akil gençler, 12 Eylül 1980'de askeri tank paletlerinin altında kalan gençlerin dirilişidir. Akil Gençler yeni Türkiye'nin ümit var ayak sesleridir. Akil gençler fikriyle zikriyle sahada olan gençliktir. Akil Gençler Edirne'den Hakkari'ye, Sinop'tan Hatay'a kadar, gençlerin başlattığı birlik ve beraberlik mücadelesinin meşale ateşidir" dedi.

Ülkenin, gençlerin fikrine ihtiyacı olduğunu ifade eden Demir, başta Çözüm Süreci olmak üzere ülkenin yönetim ve karar alma mekanizmalarında gençlerin de var olduğunu dilendirmek ve gösterebilmek için yola çıktıklarını belirtti.

Demir, "Güzel ülkemizin, gençlere ve fikirlerine ihtiyacı var. Ancak akil gençlere ve fikirlerine daha çok ihtiyaç var. Şu an 52 şehirde aktif olarak toplam 5 binin üzerinde gönüllüsüyle hem siyasal hem de sosyal olarak faaliyet gösteriyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 13.03.2016 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.