13 Temmuz 2015 Pazartesi 18:06
Aldığı arabayı sahneye dönüştürdü

MUŞ  - Malazgirt ilçesinde elektronik eşya satıcısı Cemal Peker, aldığı arabayı sanayi sitesinde sahneye dönüştürdü.

İlçede elektronik eşya satışı yaparak geçimini sağlayan Peker, yıllardır böyle bir sahne oluşturmayı hayal ettiğini belirterek, yeni sistem müzik aletlerine yetişmekte zorlandıkları için işlerinde büyük düşüş yaşadığını söyledi.

Aldığı bir aracı sanayi sitesine götürdüğünü vurgulayan Peker, şöyle konuştu:

"Orada arabayı konser platformu haline dönüştürdük. Araba hariç bu çalışma 50 bin liraya mal oldu. Yaptığımız bu sahne 15 dakikada kurulup, 15 dakikada toplanabiliyor. Şimdi işlerim daha iyi oldu. İlçeye bir yenilik getirdik. Profesyonel sahneleri aratmayan ama tamamıyla el emeği olan bu sahneyi, Malazgirtlilerin beğenisine sunuyoruz. 3 aylık bir el ustalığıyla yapılan sahnemiz, ilçe halkından yoğun ilgi görüyor. Sahneyi son sistem müzik aletleriyle donattık. İlçede yaşayan vatandaşlarımız konser havasında düğün, nişan ve her türlü özel günlerini yapabilecek."

Aldığı arabayı sahneye dönüştürdü

Aldığı arabayı sahneye dönüştürdü

Aldığı arabayı sahneye dönüştürdü

Son Güncelleme: 13.07.2015 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.