17 Şubat 2016 Çarşamba 14:28
Başkan Asya, Engelli Öğrencileri Kabul Etti

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi öğrencilerini kabul etti.

Asya, zihinsel engelli öğrencilerin eğitim ihtiyacını karşılamak üzere faaliyet gösteren Muş Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi öğrencilerini makamında kabul etti..

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Asya, zihinsel engelli çocukların eğitim kalitesini yükseltmek, öğrencilerin ilerleyen yaşamlarında kendi kendilerine yetebilir hale gelmelerini sağlamak için herkesin yeterli desteği vermesi gerektiğini ifade etti.

Merkezin öğretmenlerini emeklerinden dolayı tebrik eden Asya, belediye olarak kendilerine düşen her türlü sorumluluğu ve desteği vermeye hazır olduklarını söyledi

Ziyarette öğrencilere nezaret eden öğretmenlerden İhsan Yasul ise, faaliyetleri ile ilgili Asya'ya bilgi vererek, okullarını tanıtmak amacıyla resmi kurumlara ziyaretler yaptıklarını hatırlattı.

Ziyaret fotoğraf çekimi ile son buldu.

Son Güncelleme: 17.02.2016 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.