10 Mart 2016 Perşembe 16:08
Başkan Asya Muhtarlarla Bir Araya Geldi

 Belediye Başkanı Feyat Asya, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi

Belediyenin Oto Amirliğinde düzenlenen toplantıda Başkan Asya, şehrin sorunlarıyla yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Özellikle muhtarlarla istişare toplantılarını aksatmamaya gayret gösterdiğini hatırlatan Asya, mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdiklerini kaydetti.

Kışın ardından gerek ana caddelerde gerekse ara sokaklarda meydana gelen tahribatları onarmaya devam ettiklerini bildiren Asya, "Bu yıl geçmiş yıllara oranla daha zor bir kış geçirdik. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için karla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürdük. Bu sürede bizlere verdikleri destekten ötürü muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 10.03.2016 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.