02 Mayıs 2016 Pazartesi 16:38
Başkan Asya'dan, Esnaf Ve Vatandaşlara Teşekkür Ziyareti

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş'un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü kutlamaları ve toplu açılış törenine katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu'na gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı, esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Asya, Muş'a ve Muş halkına yakışır bir tören yapıldığını belirterek, şu bilgileri aktardı:

"Her zaman Muş halkı bize destek oldu. Başbakanımız ilimize davet ettiğimizde kendimize ve vatandaşlarımıza güvenimiz tamdı. Çünkü Muş halkının her zaman desteğini gördük. Bu konuda herhangi bir tereddüdümüz yoktu. Bu ziyaretle yine bize düşenin üstesinden geleceğimize inanıyorduk. Allah'a şükürler olsun ki Başbakanımızı en iyi şekilde ağırlayarak yolcu ettik. Başbakanımızın da memnun ayrılması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Devlet büyüklerinin Muş'a yapacakları ziyaretleri çok önemsiyoruz. İlimize yapacakları her ziyaret Muş'a faydalıdır. Yatırım ve kalkınma konusunda burada söyledikleri her söz talimat niteliğindedir. Bu da sorunlarının çözümünde bir fırsattır. Bu süreçte her türlü çalışmayı kendileriyle paylaşıyoruz. Allah'a şükürler olsun ki bir çoğundan da sonuç alıyoruz. Uzun bir süredir tahsisi için görüşmeler yaptığımız eski devlet hastanesinin akıbeti de bu ziyarette belirlendi. Ayrıca Sayın Başbakanımız, Muş'a ve bizlere her türlü desteği vereceğini söyledi. Bizde bu desteği alarak ilimize her türlü hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Ziyaretiyle bizi onurlandıran ve Muş için verdiği talimatlarıyla bizleri sevindiren Sayın Başbakanımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum. Her zaman yanımızda olan ve desteklerini hep hissettiğimiz Muş halkına da şükranlarımı sunuyorum."

Başkan Asya'dan, Esnaf Ve Vatandaşlara Teşekkür Ziyareti

Başkan Asya'dan, Esnaf Ve Vatandaşlara Teşekkür Ziyareti

Başkan Asya'dan, Esnaf Ve Vatandaşlara Teşekkür Ziyareti

Başkan Asya'dan, Esnaf Ve Vatandaşlara Teşekkür Ziyareti

Son Güncelleme: 02.05.2016 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.