07 Nisan 2015 Salı 20:11
Başkan Asya'dan Türk Kızılayı'na ziyaret

MUŞ  - Belediye Başkanı Feyat Asya, Türk Kızılayı Denetleme Komisyonu Üyeliği'ne seçilen Muş Şube Başkanı Cengiz Koç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Kızılayı Muş Şubesi'ne gelen Belediye Başkanı Asya, Koç'u makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Asya, Muş'un sosyo-ekonomik alanda geri kalmış iller arasında olmasından dolayı ihtiyaç sahibi ailelerin fazla olduğunu belirterek, Kızılayın sürekli bu ailelere maddi destekte bulunduğuna vurgu yaptı.

Muş'un birinci derece deprem bölgesinde olduğunu da hatırlatan Asya, "Kızılay sadece yardım yapmakla kalmıyor. Birinci derece deprem bölgesinde olan ilimiz ve bölgemiz için doğal afetlerde de insanlarımızın yardımına koşuyor. Kızılay ülkemiz için olmazsa olmaz bir kurumdur. Ben Cengiz Koç başkanıma denetleme komisyonu üyeliği görevinde de başarılar diliyorum" diye konuştu.

Koç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muş’ta yaptıkları çalışmaları, bundan sonra Ankara'da da devam ettireceklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 07.04.2015 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.