20 Mayıs 2016 Cuma 11:03
Başkan Asya'dan Üniversite Öğrencilerine Ziyaret

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi'nde (MŞÜ) öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Asya, yaptığı konuşmada, toplumun her kesimiyle olduğu gibi öğrencilerle de belirli zamanlarda bir araya geldiklerini ifade ederek, kentte yürütülen bazı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Toplumun her kesimini düşünerek, projeler hazırladıklarını belirten Asya, şöyle konuştu:

"SODES kapsamında bayan kardeşlerimize yönelik çeşitli kurslar açarak, sosyal belediyecilik alanında bir ilki hayata geçirdik. Belediyemizin bayanlara yönelik yürüttüğü "SODES’le Hayata Atılıyorum" projesinde aşçılık, çocuk bakıcılığı, kilim ile yaşlı ve hasta bakım elemanı yetiştirme kursu yer alıyor. Bunun yanı sıra gençlerimize yönelik de kurslarımız devam ediyor. Bizler yıllardır eksik bırakılan bu tür çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Biz, halkımıza söz verdik. Onların karşısına başımız dik bir şekilde çıkmak için verdiğimiz sözü yerine getireceğiz."

Son Güncelleme: 20.05.2016 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.