13 Temmuz 2016 Çarşamba 14:03
Belediye Başkanı Asya'dan Çöp Uyarısı

 Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, çevreye rastgele çöp bırakan vatandaşları uyararak, çevre temizliğine dikkat etmelerini istedi.

Asya, yaptığı açıklamada, belediye olarak her alanda halkın hizmetinde olduklarını belirterek, temiz bir kent oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Çevreye bırakılan çöplerin havaların ısınmasıyla kötü koku yaydığını ifade eden Asya, çöplerin belirlenen çöp toplama noktalarına bırakılması gerektiğini kaydetti.

Asya, şöyle devam etti:

"Yapılan çalışmalar belediyenin rutin görevleri arasında yer alıyor. Belediye olarak görevimizi yapıyoruz, çünkü şehrin bakımı ve onarımı ile ilgili temizlik işleri, asli görevlerimiz arasındadır. Vatandaşlarımızın da özellikle temizlik konusunda anlayış göstermelerini bekliyorum. Çöplerini gelişi güzel çevreye bırakmamalarını rica ediyorum. Vatandaşlarımızın çöplerini poşet içinde belirlenen yerlere bırakmaları halkımızın sağlığı açısından çok önemli."

Son Güncelleme: 13.07.2016 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.