05 Nisan 2016 Salı 15:43
Belediye Başkanı Asya'dan Kurum Ziyaretleri

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Söylemez ve PTT Başmüdürü Abdullah Yüksel'i ziyaret etti.

Kente yapılan hizmetler konusunda kurum temsilcilerinden de görüş almaya özen gösterdiklerini belirten Asya, herkesin kentin gelişmesi ve kalkınması gibi ortak bir gayesinin olduğunu söyledi.

Belediye olarak bütün kurumlarla iyi ilişki kurduklarını vurgulayan Asya, "Asli görevimizin yanı sıra zaman zaman ilimizdeki kamu kurumlarını ziyaret ederek yetkililerimizle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Muş'un gelişip büyümesi için bu görüşmelerin önemli olduğuna inanıyoruz. İlimizin köklü sorunlarını çözüme kavuşturmak ve faydalı hizmetler sunmak için istişare toplantılarımızla birlikte ziyaretlerimizi de sürdüreceğiz. Allah'ın izni ve elbirliğiyle Muş’umuzu iyi bir konuma getireceğiz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Telekom İl Müdürü Ahmet Söylemez de kente en iyi hizmetleri sunma gayesinde olduklarını kaydederek, belediyenin en önemli paydaşlarından biri olduğunu aktardı.

Asya ve beraberindekiler, daha sonra PTT Başmüdürü Abdullah Yüksel'i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Son Güncelleme: 05.04.2016 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.