24 Mart 2016 Perşembe 16:53
Bölge Valileri İstişare Toplantısı Muş'ta Yapıldı

Muş'ta, Bölge Valileri İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Öğretmenevi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Muş Valisi Seddar Yavuz, Muş, Bitlis, Bingöl ve Erzurum ekseninde bölgesel kalkınmanın gerçekleştirilebilmesi, komşu iller arasında ortak çalışma kültürünün geliştirilmesi konularını görüşmek üzere bir araya geldiklerini söyledi.

Yavuz, bölgede kamu ve özel sektör yatırımlarının artırılması, üretim ve ihracat potansiyelinin geliştirilmesi, turizm ve enerji sektörlerinin performanslarının yükseltilmesi alanlarında izlenmesi gereken yolları masaya yatıracaklarını ifade etti.

4 komşu ilin valileri olarak bir araya geldiklerini vurgulayan Yavuz, "Bu tür ziyaretlerin işbirliğinin, yatırımların, birlikte hareket etmenin ve koordinasyonun sağlanması açısından önemli katkıları olacağını değerlendiriyorum. Bu vesileyle tüm valilerimize ve toplantıya iştirak eden çok değerli yöneticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Toplantının hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Toplantıya, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, Erzurum 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Üngay, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Lapanta katıldı.

Son Güncelleme: 24.03.2016 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.