12 Nisan 2015 Pazar 19:18
Bulanık'ta kadın çiftçilere eğitim

MUŞ  - Bulanık'ta, 33 kadın çiftçiye eğitim verildi.

Bulanık ilçesi Ziraat Odası Başkanlığı konferans salonunda düzenlenen eğitime, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Naci Zırhlı, Bulanık Ziraat Odası Başkanı Nevzat Taşdemir, kurum temsilcileri ve kadın çiftçiler katıldı. 

Eğitimlerden önce projenin amaçlarıyla ilgili bilgi veren Zırhlı, "Türkiye genelinde uygulanacak olan kadın çiftçilerin eğitimi programına ilçemizde başlanması bizim için onur vericidir. Sizlere faydalı olabilmek bizim için bir hizmettir. Bu eğitimler ile kadın çiftçilerimizin daha bilinçli bir şekilde yaşayacakları ve daha faydalı bireyler olacağı kanaatindeyiz" dedi.

Konuşmaların ardından Ziraat Mühendisleri Canan Yavuz ile Melek Selda Akgün, "Kooperatifçilik ve Kadın", "İklim değişikliği", "Girişimcilik ve kadın", "Sosyal güvenlik ve kadın", "Bitki hastalık ve zararlıları" konularında sunum yaptı.

Eğitimlerin tamamlanmasının ardından kadın çiftçilere katılım belgesinin verileceği bildirildi.

Son Güncelleme: 12.04.2015 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.