15 Temmuz 2015 Çarşamba 21:46
Bulanık'ta yol çalışmaları

MUŞ  - Bulanık Belediyesi ile Karayolları Müdürlüğü işbirliğinde, Cumhuriyet ve İnönü mahallerinde yollar asfaltlandı.

Asfalt çalışmalarını inceleyen Bulanık Belediye Başkanı Figen Yaşar, 2 kilometrelik yolun sathi asfalt ile asfaltlandığını belirterek, yapılan hizmetlerle yaşanabilir ve güzel bir Bulanık oluşturmanın çabasında olduklarını belirtti.

Cumhuriyet ve İnönü mahallelerinden geçen yolun aynı zamanda grup köy yollarının da kullandığı işlek bir yol olduğunu aktaran Yaşar, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımızın bu mağduriyetini gidermek için Van Karayolları Bölge Müdürlüğü nezdinde girişimlerde bulunduk ve girişimlerimiz sonuç verdi. Karayolları birinci kat asfalttı attı, ikinci kat asfaltı da 1 ay sonra atacak. Yeni asfaltlanan bu yolun kaldırım ve ağaçlandırma çalışmalarını da önümüzdeki günlerde yapacağız. Bu desteklerinden dolayı Karayolları Van Bölge Müdürlüğü'ne ve bu anlamda bu yolların yapılmasında emek harcayan ve çalışan bütün emekçilere teşekkür ediyorum."

İlçenin temel sorunu olan su ve alt yapı sorununu çözmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Yaşar, ilçede ön plana çıkan cadde, bulvar ve refüjlerde 400 aşılı top akasya ağacı da diktiklerini sözlerine ekledi. 

Bulanık'ta yol çalışmaları

Bulanık'ta yol çalışmaları

Bulanık'ta yol çalışmaları

Son Güncelleme: 15.07.2015 21:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.