11 Nisan 2015 Cumartesi 15:47
Çöpte yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

MUŞ  - Muş Devlet Hastanesinde, çöp kutusunda yeni doğmuş erkek bebek cesedi bulundu.

Hastanenin Acil Servisi'nde tedavi gören bir hastanın yakını, tuvaletteki çöp kutusunda, ağzı sargı beziyle kapatılmış bebek cesedi olduğunu fark etti. 

Durumun hastane yönetimi ve polis ekiplerine haber verilmesi üzerine inceleme başlatıldı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından yeni doğmuş bebeğin cesedi hastanenin morguna kaldırıldı.

Muş Devlet Hastanesi Yöneticisi Ömer Cengiz, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde bir hasta yakınının acil servis tuvaletinde erkek bebek cesedi bulunduğunu belirterek, "Olayı kimin yaptığı konusunda bilgimiz yok. Bu nedenle hastanenin güvenlik kamerası görüntülerini inceliyoruz. Umuyorum bu olayı yapan bulunur" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 11.04.2015 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.