05 Mart 2016 Cumartesi 18:48
Diyarbakır'daki Terör Operasyonu

Muş Valisi Seddar Yavuz, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik yürütülen operasyona ilişkin "Bir öğretmen eline silah alıyor, polisle çatışmaya giriyor. Bu öğretmene nasıl öğrenci emanet edilir" dedi.

Vali Yavuz, Afet ve Acil Durum Çalışanları Sendikası (AFAD-Sen) Genel Başkanı Ayhan Çelik'i ziyaret etti. Vali Yavuz, burada yaptığı konuşmada, Sur'daki terör operasyonlarına değindi.

"Biz kimseyi zorla memur yapmıyoruz" diyen Yavuz, "Diyarbakır Sur'da adam üniversiteyi bitirmiş, öğretmen olarak atamışız, adam çatışmada öldü, böyle bir şey kabul edilemez. Ben bu öğretmene nasıl çocuğumu emanet edeceğim, bu millet nasıl emanet edecek. Eline silah alan bir öğretmenin derse girmesi makul mü? Bu kabul edilemez" dedi.

Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sendikanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Son Güncelleme: 05.03.2016 22:18
Anahtar Kelimeler:
MuşöğretmenValiTerör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.