18 Mayıs 2016 Çarşamba 14:33
Fırtına Bazı Evlerin Çatısını Uçurdu

Muş'ta sabah saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle bazı evlerin çatısı uçtu.

Merkeze bağlı 45 kilometre uzaklıktaki Çiçekli köyünde etkili olan fırtına, yaşamı olumsuz etkiledi. Bazı evlerin çatısı uçtu, elektrik direklerindeki tellerin kopması nedeniyle köyün elektriği kesildi.

Fırtına nedeniyle köyde Veysi Sağın'a ait evin çatısının tamamen uçtuğunu ve duvarlarının çatladığını belirten Alican Sağın, rüzgarın etkisiyle uçan çatıları, köyden 500 metre uzakta topladıklarını anlattı.

Vatandaşların durumu haber vermesi üzerine köye giden AFAD ekipleri, hasar gören evlerde inceleme yaptı.

Ekipte yer alan İnşaat Mühendisi İsmail Tosun, "Meydana gelen şiddetli fırtına neticesinde köyde bir vatandaşımızın evi tamamen kullanılamaz durumda. Biz ekip olarak incelemelerimizi yaptık, vatandaşı evde oturmaması için ikaz ettik. Vereceğimiz rapor doğrultusunda vatandaşımıza gereken yardımın yapılacağına inanıyorum." diye konuştu.

Fırtına Bazı Evlerin Çatısını Uçurdu

Fırtına Bazı Evlerin Çatısını Uçurdu

Fırtına Bazı Evlerin Çatısını Uçurdu

Fırtına Bazı Evlerin Çatısını Uçurdu

Son Güncelleme: 18.05.2016 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.